Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Πιτό (video)

To «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Πιτό (video)
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024 - 21:35

Σε γαλλικά... χέρια εμπιστεύτηκε ο Ολυμπιακός την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ19 του συλλόγου. Ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Ρομέν Πιτό, πρώην ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία από τη Ligue 1 και με πολύ «βαρύ» βιογραφικό.

Ο Πιτό που σε λίγες ημέρες γίνεται 47 ετών (ημερ. γεν. 8/8/1977) αποτελεί προσωπική επιλογή του διευθυντή των «κόκκινων» ακαδημιών, Ζοζέ Ανιγκό. Βρίσκεται από χθες (4/8) στο Καρπενήσι, όπου έχει «στρατοπεδεύσει» από τη περασμένη Παρασκευή η Κ19, για την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Mάλιστα, ο Γάλλος ποδοσφαιράνθρωπος έχει το… παρελθόν του με την Ελλάδα και φυσικά με τον Ολυμπιακό. Ως ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο με την φανέλα της Σοσό, αλλά και της Μονπελιέ όπου σε αυτή την ομάδα «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Πιτό με την φανέλα της Σοσό αντιμετώπισε τον Θρύλο στους ομίλους του UEFA την σεζόν 2004/05 και γνώρισε την ήττα και στα δύο ματς (0-1, 1-0), ενώ, με την Μονπελιέ βρισκόταν στο πάγκο, στον θρίαμβο των Πειραιωτών με 3-1 στο Ναό.

Διαβάστε επίσης