Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O Oλυμπιακός, η Ρόμα και το Europa League!

O Oλυμπιακός, η Ρόμα και το Europa League!
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024 - 21:13

Πειστικότατη ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού, στο φιλικό με την Ρόμα, η οποία ολοκληρώθηκε με 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν μπροστά τους δύο ακόμα φιλικά ματς, με την Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8) και τον Άρη Λεμεσού (10/8), έδειξαν και απέναντι στην… παρέα του Ντιμπάλα, ότι μπορούν να πετύχουν πολλά και πως δεν έπιασαν το… ταβάνι τους με την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ρόμα, μπορεί να είναι και κάποια από τις ομάδες που θα βρουν απέναντι τους οι Πειραιώτες, στο νέο Γιουρόπα Λιγκ. Και μάλιστα, ανήκει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι «τζιαλορόσι», είναι αυτή τη στιγμή, η ομάδα με την κορυφαία βαθμολογία, αφού είναι στο ρετιρέ με 101.000 πόντους, ενώ ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Πόρτο, η Λάτσιο, η Τότεναμ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, είναι πιο πίσω.

Σίγουρα, η εικόνα που έδειξε η ομάδα του Πειραιά με μπροστάρη τον… φορτσάτο Κρίστοφερ Βέλντε, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική για τη συνέχεια και από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου θα ξεκινήσει και το νέο Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός δείχνει πως τα όσα έγιναν πέρυσι δεν ήταν τυχαία και μπορεί να δει ακόμα πιο ψηλά, μέσω μιας πιο ανταγωνιστικής διοργάνωσης!

Διαβάστε επίσης