Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O... fratellο του Πιρόλα στον Θρύλο (photo)

O... fratellο του Πιρόλα στον Θρύλο (photo)
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024 - 19:33
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αποφασισμένος να πετύχει πολλές διακρίσεις και να κατακτήσεις τίτλους, ήρθε στον Ολυμπιακό ο Λορέντσο Πιρόλα

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Νέων της Ιταλίας ήρθε από την Σαλερνιτάνα και παρουσιάζεται αποφασισμένος να πετύχει πολλά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και αντιμετωπίζει την μεταγραφή του στους Κυπελλούχους Ευρώπης ως ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο του τον εαυτό!

Με ξεκάθαρο στόχο να εκτοξεύσει στα ύψη τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» και μέσω Ολυμπιακού να φτάσει πολύ ψηλά!

Το μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου τώρα έχει αρχίσει να γνωρίζει τους νέους συμπαίκτες του και να τους μαθαίνει λιγάκι. Είναι λογικό, στις πρώτες του αναζητήσεις, εντός της νέας του ομάδας, να στραφεί πρωτίστως προς τους… γνώριμους του. Το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι πάντα εξαιρετικό και σε αυτό συμβάλλουν οι καλές σχέσεις όλων των παικτών, μεταξύ τους.

Με ποιον παίκτη όμως… κούμπωσε περισσότερο ο Λορέντσο Πιρόλα, με το «καλημέρα»; Ο 22χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως έχει αρχίσει να αισθάνεται πιο άνετα στη νέα του ομάδα, χάρη σε μία παλιά γνωριμία… από την Ίντερ.

Ο Πιρόλα είναι παλιός γνώριμος με τον 20χρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Νικόλαο Μπότη, καθώς και οι δύο έπαιξαν στα τμήματα υποδομής της Ιντερ.

Αυτό το κοινό σημείο τομής, βοήθησε τον Ιταλό αμυντικό να προσαρμοστεί γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, κάνοντας καλή παρέα με τον Έλληνα γκολκίπερ.

Η παρουσία στην Ίντερ που έχουν στο παλμαρέ τους, αποτελεί από μόνη της δυνατό χαρτί ώστε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να υπολογίζει πολλά και από τα δύο αυτά παιδιά.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

O Kυπελλούχος Ευρώπης Ολυμπιακός «ανάγκασε» τους άλλους να ενισχυθούν για να τον... πιάσουν!

O Kυπελλούχος Ευρώπης Ολυμπιακός «ανάγκασε» τους άλλους να ενισχυθούν για να τον... πιάσουν!

Είναι δεδομένο και γνωστό: Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, χτίζει ισχυρές ομάδες και δικαιώνεται. Αυτή την πορεία «αναγκάζονται» να ακολουθήσουν και οι ανταγωνιστές του.