Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στο προσκήνιο ο Βελίκοβιτς! (videos)

Στο προσκήνιο ο Βελίκοβιτς! (videos)
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024 - 17:55

Ο Θρύλος έχει ρίξει το βάρος τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην προσπάθεια της απόκτησης των Ποντένσε και Όρτα, καθώς και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ τον θέλουν, αλλά παράλληλη κινούνται και για άλλη μια κίνηση αποκτώντας κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες και θα μπορεί να παίξει με το… καλημέρα αλλά και να τον ενισχύσει ποιοτικά και να μεγαλώσει τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα, έρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Μίλος Βελίκοβιτς. Ο 28χρονος δεξιοπόδαρος στόπερ από τη Σερβία φέρεται να παρακολουθείται διακριτικά από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Βελίκοβιτς αγωνίζεται στη Βέρντερ Βρέμης, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2025 και φέρεται να έχει προταθεί σε μια σειρά από ομάδες.

Ο διεθνής Σέρβος στόπερ αγωνίζεται στη Βέρντερ από το 2016, μετρώντας 226 συμμετοχές με τη φανέλα της και 7 τέρματα και αγωνίστηκε στο φετινό Euro της Γερμανίας.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 24 ματς, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Γεννημένος στη Βασιλεία, ξεκίνησε στην τοπική ομάδα την καριέρα του και στα 16 του μετακόμισε στην Αγγλία και στις ακαδημίες της Τότεναμ, ενώ έπαιξε και στις Τσάρλτον και Μίλντλεσμπρο, πριν πάρει μεταγραφή για τη Γερμανία.

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε επίσης