Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ατάκα του Ντε Ρόσι αντιπροσωπεύει πλήρως τον Ολυμπιακό της... επόμενης ημέρας!

Η ατάκα του Ντε Ρόσι αντιπροσωπεύει πλήρως τον Ολυμπιακό της... επόμενης ημέρας!
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024 - 13:42

Ο Ολυμπιακός που χτίζεται, εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν, είναι μία ομάδα που θα βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φτιάχνει το νέο Θρύλο, με σκοπό να γίνει μία ομάδα με άκρως επιθετικές διαθέσεις που θα «βγάζει το λάδι» του αντιπάλου του.

Το πλάνο του «Μέντι» πηγαίνει πολύ καλά, αν αναλογιστούμε τις δηλώσεις του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρόμα. Ο Ιταλός προπονητής και θρύλος της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του υπέφερε από τους Πειραιώτες. Και αυτό δεν είναι απλά η αποθέωση ενός Ιταλού προπονητή, αλλά η πάσα αλήθεια.

Ο... νέος Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πρεσάρει διαρκώς και «σφίγγει» τον αντίπαλο, θέλοντας να έχει απόλυτα την κυριαρχία του παιχνιδιού, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Μία ομάδα που απειλεί διαρκώς, έχοντας πολλά κλεψίματα, που την βοηθούν στην ανάπτυξη του επιθετικού της build-up.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μεντιλίμπαρ δεν αφήνουν χώρο στον αντίπαλο και βρίσκονται συνεχώς στην περιοχή του. Στο ανασταλτικό κομμάτι, από την άλλη, αφήνουν λίγα περιθώρια, προκειμένου να παραβιαστεί η περιοχή τους, ειδικά με τα νέα δεδομένα και τις προσθήκες παικτών, όπως ο Λορέντζο Πιρόλα, που βοηθούν στο «δέσιμο» των μετόπισθεν του Ολυμπιακού.

Σε αυτόν τον Θρύλο, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παράγουν από διαφορετικούς ρόλους, συνθέτοντας ένα σύνολο με πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτή η ποικιλομορφία κάνει την ομάδα «απρόβλεπτη» για κάθε αντίπαλο και δίνει στον Ολυμπιακό ένα ακόμα ψήγμα επικινδυνότητας.

Οπότε, ναι, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με την ατάκα «υποφέραμε» είπε απλώς την αλήθεια για τον Ολυμπιακό της... επόμενης ημέρας. Γιατί το να αντιμετωπίζεις αυτόν τον Θρύλο είναι «βασανιστήριο». Όχι μόνο για τη Ρόμα, αλλά για κάθε ομάδα που βρίσκεται απέναντι στον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης