Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ζέλσον Μάρτινς... απογειώνεται με την παρουσία Βέλντε στον Ολυμπιακό!

Ο Ζέλσον Μάρτινς... απογειώνεται με την παρουσία Βέλντε στον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024 - 12:08

Στην καλύτερη φάση του βρίσκεται ο Ζέλσον Μάρτινς, που έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στην pre-season του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να «βγάλει μάτια», κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και η προσθήκη του Κρίστοφερ Βέλντε, με τον οποίο ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι μπορεί να συνθέσει ένα ιδανικό δίδυμο, στα πλάγια της επίθεσης. Ήδη ο Νορβηγός έχει αποδείξει ότι κάνει πολλά πράγματα καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μόλις μία εβδομάδα στο σύλλογο.

Αυτό όχι μόνο δίνει έξτρα κίνητρο, στο πλαίσιο ενός... υγιή ανταγωνισμού, για τον Ζέλσον, αλλά εξασφαλίζει και το γεγονός ότι θα έχει στο αριστερό άκρο (με τον ίδιο να παίζει στο δεξί) έναν.... παρτενέρ που θα διευκολύνει και θα κάνει καλύτερο το παιχνίδι του.

Αυτό ισχύει και για το επιθετικό build-up του Ολυμπιακού, γενικότερα, αφού μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές, ικανούς να ανοίξουν κάθε αντίπαλη άμυνα. Με χαρακτηριστικά που διαφέρουν, αλλά με τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας στην επίθεση.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη και στους δύο. Στον Ζέλσον λόγω του ότι ξέρει ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δούλευε ακόμα και στις διακοπές, ώστε να επανέλθει δριμύτερος. Και στον Βέλντε, διότι μπήκε και ενθουσίασε κόσμο με το... καλημέρα σας!

Τίποτα δεν είναι απίθανο. Ούτε το γεγονός ότι στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να δούμε στα άκρα της επίθεσης δίδυμο αυτούς τους δύο. Μία σύμπραξη που όλοι θα θέλαμε να δούμε, βάσει και των όσων έχουν συμβεί σε Σίνταμ και Ιταλία.

Το σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε για το πρώτο δείγμα της συνεργασίας αυτών των δύο, αφού όλα δείχνουν ότι θα είναι «φωτιά»!

Διαβάστε επίσης

Όλες οι «ερυθρόλευκες» φανέλες του Θρύλου με την Adidas από το 2015 έως σήμερα! (photos)

Όλες οι «ερυθρόλευκες» φανέλες του Θρύλου με την Adidas από το 2015 έως σήμερα! (photos)

Ο Θρύλος και η κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης έχουν παρουσιάσει πρωταθληματικές φανέλες, με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας και με μοντέρνες «πινελιές» που τις έκαναν διαχρονικά να ξεχωρίζουν...