Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπαλάρα και τσαμπουκάς

Μπαλάρα και τσαμπουκάς
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 23:58

Δεν αρκεί να είσαι παιχταράς. Δεν αρκεί να ξέρεις μπαλάρα. Θέλει τσαμπουκά. Επί 90+ λεπτά. Και ο Κρίστοφερ Βέλντε δείχνει ότι όχι απλώς είναι παικτάρα, αλλά είναι και τρομερός τσαμπουκάς. Παίζει μονίμως στα κόκκινα. Βγάζει τρομερή ενέργεια. Βγάζει τρομερό πάθος. Και αυτό είναι που θέλει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο. Προσοχή, μιλάμε για τον Βέλντε εδώ. Για το τι κάνει ο Βέλντε. Όχι για το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι. Ο Βέλντε δείχνει κάθε φορά που πατάει στο χορτάρι, ότι πρέπει η 11άδα να… αρχίζει από εκείνον κι ας έχει παίξει μόνο δύο φιλικά.

Και στο φιλικό με την Ρόμα, όπως αποδείχθηκε, εντέλει, ήταν κομβικός και στην επίθεση έκανε πολλά ωραία πράγματα. Βοήθησε ανασταλτικά και έχει σημαντική παρουσία στην επιθετική γραμμή. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι μετράει ένα γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και ένα δοκάρι σε 1,5 φιλικό.

Φυσικά, αυτό που άρεσε πολύ επίσης, όπως αναφέραμε, ήταν και ο τσαμπουκάς του. Άντεξε το ξύλο, έβγαλε τσαμπουκά στο παιχνίδι και συνέχισε να τον ταλαιπωρεί μαζί με την υπόλοιπη άμυνα της Ρόμα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Διαβάστε επίσης