Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O Μπιέλ που θέλει να… αποδείξει και το πρόβλημα του

O Μπιέλ που θέλει να… αποδείξει και το πρόβλημα του
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 18:46

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε αποφασίσει από τους δανεικούς να πάρει στην προετοιμασία μόνο τον Πεπ Μπιέλ. Διίτ πιστεύει ότι δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε από τους προηγούμενους προπονητές του Ολυμπιακού, ο Βάσκος τεχνικός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει την επιστροφή του Μπιέλ για να τον δει στην προετοιμασία που έγινε στο Σίνταμ.

Ο Ισπανός είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Όχι μόνο στα φιλικά, αλλά και στις προπονήσεις! Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, μία μέρα μπορεί να ήταν άφαντος και να μην έκανε καθόλου αισθητή την παρουσία του και την επόμενη μέρα μπορεί να «ζωντάνευε» και να έλεγε στον Βάσκο τεχνικό ότι «είμαι κι εγώ εδώ».

Ο Ισπανός την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός, όμως θέλει να πάρει μία ακόμη ευκαιρία, αυτή τη φορά από τον 62χρονο τεχνικό. Το ίδιο θέλει να κάνει και ο Μεντιλίμπαρ μαζί του. Θέλει να πάρει πράγματα από τον 27χρονο, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει τον Κώστα Φορτούνη στις τάξεις του, έναν ποδοσφαιριστή που κινείται στα ίδια μέτρα με τον Μπιέλ και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Ο Ισπανός έδειξε ορεξάτος στο φιλικό με τη Ρόμα, δημιούργησε για τους συμπαίκτες του, προσπάθησε να βγάλει και κάποιες προσωπικές φάσεις.

Ωστόσο, πάλι ήταν «σφιγμένος» σε φάσεις που έπρεπε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Λε και παίζει με... βαρίδια στα πόδια. Το πρόβλημα του μοιάζει περισσότερο πνευματικό παρά καθαρά αγωνιστικό και γι’ αυτό προσπαθεί να βρει την κατάλληλη «φόρμουλα» ο «Μέντι» για τον «κερδίσει» κι αυτόν, όπως έκανε πέρσι με Γιόβετιτς, Ιμπόρα και τους λοιπούς αφανής ήρωες της κατάκτησης του Conference League.

Διαβάστε επίσης