Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεντιλίμπαρ και ο... ευχάριστος «πονοκέφαλος» με τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!

Ο Μεντιλίμπαρ και ο... ευχάριστος «πονοκέφαλος» με τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 16:24

Ένα από τα σημεία αναφοράς της φετινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού ήταν, δίχως αμφιβολία, οι πιτσιρικάδες του συλλόγου. Η εικόνα τους ήταν, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή, δημιουργώντας στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ένα από τα πιο... ευχάριστα ερωτήματα, αναφορικά με τη συνέχεια.

Αυτό έχει να κάνει με το ποιοι θα διατηρηθούν όντως στην πρώτη ομάδα. Ο «Μέντι» έχει επιλέξει να δουλέψει με 23 παίκτες, περίπου, έχοντας στο μυαλό του να κρατήσει τρεις εκ των πέντε μικρότερων, στην πρώτη ομάδα. Άρα, το ενδεχόμενο να κόψει δύο από τους πέντε παίκτες της Κ19 που έλαβαν μέρος στο βασικό στάδιο της pre-season δεν είναι απίθανο.

Όμως και οι πέντε ήταν... υπέροχοι. Παπακανέλλος, Μπάμπης Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπακούλας και Κουτσίδης «έβγαλαν μάτια», κάνοντας την απόφαση του Ισπανού τεχνικού ακόμα πιο δύσκολη.

Βέβαια, ορατό σενάριο είναι και το να προπονούνται και οι πέντε με την πρώτη ομάδα και μερικοί εξ αυτών να αγωνίζονται με τους Νέους, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Οι τελικές αποφάσεις πάντως θα γνωστοποιηθούν πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Όμως, το σίγουρο είναι ένα. Τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ολλανδία, είδαμε ότι το μέλλον του Ολυμπιακού είναι «λαμπρό» και βρίσκεται στα καλύτερα χέρια!

Διαβάστε επίσης