Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γουίλιαν Ρότσα που «συνδέθηκε» με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του...

Ο Γουίλιαν Ρότσα που «συνδέθηκε» με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του...
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 15:19

Το όνομα του Γουίλιαμ Ρότσα, ήταν ένα από αυτά, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.. Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, έμοιαζε πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα συμβεί.

Άλλωστε, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, δεν έδειξε τη διάθεση να απαντήσει και είπε μεταξύ άλλων σε Ρώσο δημοσιογράφο πως: «Σκέφτομαι μόνο τους επερχόμενους αγώνες και το συμβόλαιό μου είναι θέμα του ατζέντη και του συλλόγου, όταν έρθει η ώρα, θα τα ξέρετε όλα» και συμπλήρωσε με δήλωση του στο «RB SPORT»: «Το μέλλον μου; Ας μιλήσουμε καλύτερα για το ποδόσφαιρο. Σχετικά με όλες τις ερωτήσεις για το μέλλον μου... Καλύτερα να μην με ρωτήσετε γι' αυτό».

Το συμβόλαιο του Ρότσα, ισχύει μέχρι τα μέσα του 2025 και αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ από τον Σεπτέμβριο του 2022. Έκτοτε, ο αμυντικός έχει παίξει 71 επίσημους αγώνες, στους οποίους σημείωσε έξι γκολ και έδωσε πέντε ασίστ για τους συμπαίκτες του. Στο Transfermarkt αποτιμούν τον παίκτη στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

O 29χρονος στόπερ έχει ήδη τρεις γεμάτες συμμετοχές, με 270 αγωνιστικά λεπτά και το επόμενο παιχνίδι του με την ρωσική ομάδα, είναι απέναντι στην Όρενμπουργκ για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης