Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κίτσος, η Ομόνοια και ο Ολυμπιακός

Ο Κίτσος, η Ομόνοια και ο Ολυμπιακός
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 14:56

Ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είναι ο Φώτης Κίτσος. Και μάλιστα, η ομάδα που τον έχει προσεγγίσει ξανά, δεν του είναι άγνωστη, αφού στην Κύπρο και την Ομόνοια, είχε παίξει δανεικός για ένα χρόνο. Και είχε καταγράψει 32 συμμετοχές, ενώ κατάφερε να κατακτήσει και ένα Κύπελλο Κύπρου.

Ο Κίτσος, αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στον Βόλο και το προηγούμενο διάστημα, δοκιμάστηκε από την Νυρεμβέργη για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Κάτι που δεν έγινε τελικά. Ο νεαρός μπακ, που έκανε την «έκρηξη» του μέσω του Ολυμπιακού Β΄, αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε ως δανεικός στον Βόλο και πραγματοποίησε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κατά τις οποίες ξεπέρασε τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

Υπενθυμίζεται πως ένας νέος «κύκλος» άνοιξε για την καριέρα του Παντελή Μιχαήλ, που αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα κάτω των 19 ετών του Ολυμπιακού. Ο 18χρονος κίπερ, ειδικότερα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής απομένουν μονάχα τα τυπικά. Ο κίπερ που, μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στους νέους του Θρύλου είναι διεθνής με την Κ19 της Κύπρου, ενώ θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη ομάδα του συλλόγου της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης