Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα με τον Θρύλο ο Ροντινέι!

Έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα με τον Θρύλο ο Ροντινέι!
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 10:19

«Θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα φέτος». Αυτό είπε ο Ροντινέι, στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρόμα. Και όπως όλα δείχνουν δε μιλά μονάχα για την ομάδα, συνολικά, αλλά και τον ίδιο, σε ατομικό επίπεδο.

Προερχόμενος από μία σεζόν, κατά την οποία «κατάπιε» χιλιόμετρα, ο Βραζιλιάνος μπακ, δεν σταματάει πουθενά, κάτι που φαίνεται και από την παρουσία του, καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ανάμεσα στους πολλούς πρωταγωνιστές του Θρύλου υπάρχει και ο ίδιος, που φαίνεται να έχει βρει τον δικό του... ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, παράδεισο στην Ελλάδα και τον Πειραιά.

Αποτελώντας έναν από τους παίκτες με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, ο Ροντινέι δεν μοιάζει να επαναπαύεται. Κάθε άλλο, αφού δοκιμάζεται σε νέους ρόλους, πιο επιθετικούς, κρατώντας, παράλληλα, τη συνέπειά του στα αμυντικά καθήκοντα.

Με τη Ρόμα, μάλιστα, βρήκε και γκολ. Έστω και από το σημείο του πέναλτι, αλλά βρήκε. Όμως, η «μεγάλη εικόνα» μας δείχνει ότι η δουλειά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο είναι πολυεπίπεδη και αρκετά... αθόρυβη.

Μάλιστα, αυτή η εικόνα έχει όλα τα φόντα να γίνει ακόμα καλύτερη, κατά τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν! Ο ίδιος ο Ροντινέι, αλλά και ο Ολυμπιακός, γενικότερα, έχουν τεράστια «δίψα» προκειμένου να πετύχουν και ο Βραζιλιάνος μπακ ενστερνίζεται απόλυτα το πλάνο Μεντιλίμπαρ.

Μην ξεχνάμε ότι αποτελεί ένα από τα βασικότερα «γρανάζια» του και είναι έτοιμος να το αποδείξει, για ακόμα μία χρονιά, «τρυπώντας» το ταβάνι του και έχοντας διαρκή πρόοδο!

Διαβάστε επίσης