Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ιταλία... δείχνει τον δρόμο για τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας!

Η Ιταλία... δείχνει τον δρόμο για τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας!
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 00:23

Σε συνέχεια της εξαιρετικής εικόνας στο Σίνταμ της Ολλανδίας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην Ιταλία και τα δύο φιλικά με Τερνάνα και Ρόμα.

Το πλάνο Μεντιλίμπαρ λειτουργεί όλο και πιο άρτια, με την παρουσία των παικτών του Θρύλου, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως η Ρόμα να εντυπωσιάζει, Με διαρκή επιθετική διάθεση και πίεση στον αντίπαλο, το σύνολο του Βάσκου τεχνικού δείχνει πως δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους και δυναμικότητες.

Πολλοί οι πρωταγωνιστές, ακόμα και οι πιο καινούργιοι παίκτες. Ο Κρίστοφερ Βέλντε βγάζει... μάτια ήδη από τα πρώτα του παιχνίδια, όντας πολύ δραστήριος και απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα. Όταν βλέπεις μία τέτοια εικόνα από έναν ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται ούτε μία εβδομάδα στο σύλλογο, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ καλά. Από κοντά και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, που ήταν στα ίδια επίπεδα ετοιμότητας, στο παιχνίδι με την Τερνάνα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που «κλέβουν» την παράσταση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ενδεικτικό παράδειγμα ο Θεοφάνης Μπακούλας, που κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, κόντρα στη Ρόμα, καθώς και ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Σταθερός στην εξίσωση ο τρομερός Ζέλσον Μάρτινς, που σκόραρε επί της Τερνάνα, καθώς και πολλοί ακόμα που ακολουθούν πιστά το σχέδιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με φόντο νέες κορυφές.

Η ομάδα μοιάζει να πλησιάζει, αν όχι να έχει ήδη αγγίξει, το ιδανικό επίπεδο ετοιμότητας, λίγο πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξο για τους «ερυθρόλευκους».

Οι νέοι ποδοσφαιριστές δένονται αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα και βγάζουν στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ ο «κορμός» αυτού του συνόλου συνεχίζει να δουλεύει στους ίδιους ρυθμούς. Όλα αυτά ενώνονται και δημιουργούν το τέλειο μείγμα, από τα... χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ενός ανθρώπου που ξέρει να το διαχειριστεί, πατώντας πάνω στην επιτυχία του Conference League, με το σωστό τρόπο, προκειμένου να κάνει ακόμα καλύτερη την ομάδα του. Και όσα είδαμε στην Ιταλία, μας δείχνουν ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, προκειμένου να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης