Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ζουλιάν Μπιανκόν, ένας ακόμα... ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Ολυμπιακό και τον Μεντιλίμπαρ!

Ζουλιάν Μπιανκόν, ένας ακόμα... ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Ολυμπιακό και τον Μεντιλίμπαρ!
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 22:13

Το παιχνίδι με τη Ρόμα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα τεστ άκρως επιτυχημένο για τον Ολυμπιακό. Που όχι μόνο δεν έδειξε να «μασάει», αλλά κυριάρχησε, κατά διαστήματα, μέσα στο ματς.

Πολλοί οι πρωταγωνιστές, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ανάμεσα σε αυτούς ένας ακόμα, που μπαίνει, πια, για τα καλά στην εξίσωση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο λόγος για τον Ζουλιάν Μπιανκόν, του οποίου η εικόνα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μόνο χαμόγελα «σκορπά» στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων».

Ένας παίχτης που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στους αντίπαλους επιτιθέμενους, με τη συνέπειά του στα ανασταλτικά του καθήκοντα να αποτελεί... υπόδειγμα, τόσο στο ματς με τη Ρόμα, όσο και κατά τη διάρκεια της pre-season, γενικότερα.

Από εκεί και πέρα, δεν συμβάλλει μόνο σε αυτόν τον τομέα, κάτι που έδειξε και με τους «τζιαλορόσι». Οι μακρινές μπαλιές δεν βοηθούν μόνο τον ίδιο, αλλά και το επιθετικό build-up της ομάδας, συνολικά. Ο Γάλλος αμυντικός «ανοίγει» το παιχνίδι, προκειμένου να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών του.

Παρά το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να δείξει ιδιαίτερα μεγάλα ψήγματα του ταλέντου του, μέχρι στιγμής φέτος δείχνει ότι αυτό θα αλλάξει και η εξίσωση, όσον αφορά την άμυνα και τα στόπερ θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη για τον Μεντιλίμπαρ.

Και αυτό μόνο καλό είναι για τον Βάσκο τεχνικό, που βλέπει ότι το πλάνο του βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην τελική υλοποίησή του και με τέτοιους παίκτες μπορεί να πάει τον Ολυμπιακό ακόμα ψηλότερα!

Διαβάστε επίσης