Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Mπακούλας: Eκπληκτικός και γεμάτος... οξυγόνο

Mπακούλας: Eκπληκτικός και γεμάτος... οξυγόνο
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 20:46
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ένα ακόμη δυνατό τεστ, το οποίο ο Ολυμπιακός πέρασε με άριστα απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ιταλικές ομάδες. «Έπνιξε» τη Ρόμα με το ασφυκτικό του πρέσινγκ, είδε τον Βέλντε και τα… πιτσιρίκια δείχνουν ότι το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δουλεύει στα… κόκκινα και βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και βγάζει συνεχώς πρωταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα, σας αναλύσαμε το πρωί του Σαββάτου (3/8) για τον κορυφαίο της χρυσής φουρνιάς των πιτσιρικάδων που κατέκτησαν το Youth League, τον Χρήστο Μουζακίτη, ωστόσο, μετά και από το αποψινό φιλικό κόντρα στους Ρωμαίους υπήρξε άλλο ένα «διαμάντι» της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τον Θεοφάνη Μπακούλα, το παιδί που είχε κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλάει χάρη στο απίθανο ψαλιδάκι που είχε σκοράρει στον τελικό του UEFA Youth League απέναντι στην Μίλαν (23/04, 3-0) έκανε να παραμιλάει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και τους συνεργάτες του με αυτά που έκανε απέναντι στους «Τζιαλορόσι».

Ο 19χρονος ταλαντούχος χαφ αγωνίστηκε για 88 λεπτά και ήταν από τους διακριθέντες των «ερυθρολεύκων», κυριαρχόντας στον χώρο του κέντρου. Κοίταξε στα μάτια τους ποιοτικούς μέσους των Ιταλών και βγήκε νικητής σε αρκετές μάχες, έτρεξε πολύ, καλύβοντας τα όπια κενά των συμπαικτών του και λίγο έλειψε να πετύχει και εκείνος το παρθενικό του τέρμα, μετά τους Κουτσίδη και Παπακανέλλο, αλλά ο Σβίλαρ μπλόκαρε το σουτ του.

Ακολούθησε πιστά το πλάνο του προπονητή του κάνοντας τον να χαμογελάσει και κατάφερε να διακριθεί στο χώρο του κέντρου, αφήνοντας και αυτός πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


Διαβάστε επίσης