Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικότερο απ’ όλα η νοοτροπία της ομάδας»

Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικότερο απ’ όλα η νοοτροπία της ομάδας»
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 20:24

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην Ιταλία μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Ρόμα, αν και δικαιούταν τη νίκη. Κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι και είχε και δοκάρι, ωστόσο όλοι έδειξαν πολύ καλά δείγματα!

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνας, ο προπονητής του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δήλωσε ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε:

Για τα δύο φιλικά παιχνίδια: Δύο τελείως διαφορετικά. Με την Τερνάνα ξεκίνησε πολύ με ζέστη και μας κόστισε στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Στο σημερινό φιλικό σταθήκαμε πολύ καλά, παίξαμε πολύ καλά.

Για τα παιδιά από την Ακαδημία: Δεν έχει σημασία αν είναι νέοι ή πιο παλιοί. Είναι παίκτες τοπ ομάδας. Έχει σημασία ότι έχουν κερδίσει το Youth League. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμείς θα τους δώσουμε την ευκαιρία για να μπορούν να σταθούν επάξια στον Ολυμπιακό.

Για το επίπεδο που βρίσκεται τώρα ο Ολυμπιακός: Σήμερα σταθήκαμε πολύ καλά. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία των παικτών. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Έχουμε ακόμα 15 ημέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία παρόλο που σταθήκαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και είχαμε νοοτροπία νικητή.

Διαβάστε επίσης