Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Βέλντε πάει από το καλό... στο καλύτερο!

Ο Βέλντε πάει από το καλό... στο καλύτερο!
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 20:13

Ο Κρίστοφερ Βέλντε μοιάζει να μην καταλαβαίνει από... χρόνο προσαρμογής, αφού η εικόνα του στα δύο φιλικά της Ιταλίας δείχνει ότι αποτελεί ήδη ένα σημαντικό στέλεχος για τον Ολυμπιακό, τόσο του παρόντος, όσο και του μέλλοντος.

Ο Νορβηγός εξτρέμ συνέχισε και με τη Ρόμα, ακριβώς όπως με την Τερνάνα. Γκολ μπορεί να μην βρήκε, όμως απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται πολλά επίπεδα πιο πάνω, σε σχέση με την αντίπαλο του Θρύλου την Παρασκευή, ο νέος παίκτης των «ερυθρόλευκων» έβγαλε ξανά... μάτια.

Ιδιαίτερα δραστήριος, καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, είχε, μεταξύ άλλων, ένα δοκάρι και ένα κερδισμένο πέναλτι. Αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν σταματούσε να κινείται στο γήπεδο, να είναι δραστήριος και να γίνεται συνεχώς απειλητικός για τον αντίπαλο. Στοιχεία που δείχνουν πως ήδη μοιάζει σα να παίζει... χρόνια στο σύλλογο.

Και πως να μην γίνεται αυτό, όταν στο ντεμπούτο σου βάζεις γκολ, μετά από πέντε ολόκληρα λεπτά, και στο πρώτο σου παιχνίδι σαν βασικός κάνεις αυτή την εμφάνιση; Ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει βρει «λίρα 100» στον Βέλντε και όλοι αναμένουν τα καλύτερα που έρχονται.

Κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα, ως παίκτης του Ολυμπιακού, και ήδη αρχίζει να αφήνει το στίγμα του στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ, αφομοιώνοντας πλήρως το πλάνο του Βάσκου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης