Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λούνιν για Γιάρεμτσουκ: «Τελειώνει ιδανικά τις φάσεις»

Λούνιν για Γιάρεμτσουκ: «Τελειώνει ιδανικά τις φάσεις»
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 15:25

Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ της Κυριακής, η είδηση από το Βέλγιο, πως ο Ολυμπιακός «κλείνει» για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Με τον Ουκρανό φορ, που αγωνίστηκε στο Γιούρο της Γερμανίας με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, να γίνεται με κάθε επισημότητα από χθες, το «στήριγμα» του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, στην «ερυθρόλευκη» , όπου είναι αυτή τη στιγμή και ο πιτσιρικάς, Μπάμπης Κωστούλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε άσος -μεταξύ άλλων- των Ντιναμό Κιέβου, Γάνδης, Μπενφίκα, Κλαμπ Μπριζ και Βαλένθια, βρέθηκε στη χώρα μας από τα ξημερώματα της Δευτέρας και αφού έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο είναι διάρκειας τεσσάρων ετών, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Ολυμπιακός θα δώσει περίπου 5 εκατ. ευρώ στους Βέλγους, μαζί με τα μπόνους.

Ο Γιάρεμτσουκ έκανε το ντεμπούτο του σε φιλικό επίπεδο, στο εκτός έδρας 4-0 με την Τερνάρα και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά φυσικά και του λείπει ρυθμός, αφού δεν είχε παίξει καθόλου στα φιλικά της Γκενκ.

Πάντως η άποψη για τον παίκτη υπάρχει πολύ καλή άποψη. Ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντρέι Λούνιν, είχε μιλήσει για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Εθνικής Ουκρανίας και σχολίασε μεταξύ άλλων: «Ο Γιαρεμτσούκ είναι πολύ επικίνδυνος στην περιοχή του πέναλτι, παίζει καλά με το κεφάλι και τελειώνει ιδανικά τις σέντρες».

Διαβάστε επίσης