Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει κερδίσει δικαιωματικά την κούρσα των μικρών!

Έχει κερδίσει δικαιωματικά την κούρσα των μικρών!
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 13:50

Είναι μία προετοιμασία που έχει αρκετά νέα πρόσωπα για τον Ολυμπιακό παρότι δεν έχει σε αυτήν όλες τις νέες προσθήκες που ιδανικά θα ήθελε. Ξέχωρα όμως από αυτό το στοιχείο υπάρχουν οι πιτσιρικάδες που έχουν κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις αλλά και στα φιλικά των Πειραιωτών σε Ολλανδία και Ιταλία αρκετά πειραματικές 11άδες από τη μεριά του Ισπανού κόουτς, με σκοπό να «τεστάρει» αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην φιλοσοφία του.

Ένα εξ αυτών είναι η διαρκής εμπιστοσύνη του «Μέντι» στον Μουζακίτη. Ο νεαρός χαφ έχει χρησιμοποιηθεί στα 3 από τα 5 όντας βασικός στα φιλικά έχοντας πολύ καλή παρουσία. Με τσαμπούκα και με αυτοπεποίθηση παιχνίδι με παιχνίδι επιβεβαιώνει ότι θα έχει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Σίγουρα, ακόμα δεν έχει τις παραστάσεις και την εμπειρία, αλλά θα είναι πολύτιμος στα χέρια του Μεντιλίμπαρ.

Βοηθάει στην επίθεση με ατομικές ενέργειες και μεταβιβάσεις, εκτελεί τα κόρνερ και τα φάουλ όταν του ζητηθεί. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την γκολάρα που πέτυχε με την Μαλίν. Δείγμα ότι η τεχνική του κατάρτιση είναι εξαιρετική για τον παίκτη με το baby face. Στα αμυντικά του καθήκοντα. Αμύνεται σαν «σκύλος», γυρίζει βοηθάει πιο αποτελεσματικά τους στόπερ, ενώ οι ανακτήσεις της μπάλας έρχεται η μία μετά την άλλη και η ψυχραιμία με την οποία μοιράζει το παιχνίδι πραγματικά εντυπωσιάζει.

Ο «στρατηγός» του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος δεν... κοιτάει ηλικίες, πιστεύει πολύ στο σπάνιο ταλέντο του Μουζακίτη, τον έχει πολύ ψηλά στα... μάτια του και αναμένεται να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική σεζόν, των 100 χρόνων.

Διαβάστε επίσης