Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το προφίλ της ισχυρής Ρόμα

Το προφίλ της ισχυρής Ρόμα
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 12:54

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό δίνει ο Ολυμπιακός επί ιταλικού εδάφους, καθώς σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα (18:00, Cosmote Sports 1) και την οποία θα σας αναλύσουμε το προφίλ της.

Την περσινή σεζόν πάλεψε για θέση στην πεντάδα της Serie A και επιστροφή στο Champions League, της έλειψαν πέντε βαθμοί και τερμάτισε στην 6η θέση. Έπαιξε στα ημιτελικά του Europa League, αποκλείστηκε από τη Λεβερκούζεν. Έπεισε ο τεχνικός Ντανιέλε Ντε Ρόσι και παραμένει, προκύπτει ενθουσιασμός λόγω μεταγραφών.

Πήρε τον μεσοεπιθετικό Σουλέ από την Γιουβέντους, τον επιθετικό Ντόβμπικ από Τζιρόνα, τον μέσο Λε Φέε από την Ρεν και τον ακραίο μπακ Μπούμπα Σανγκαρέ από Λεβάντε. Δευτερεύουσας σημασίας οι αποχωρήσεις. Προς πώληση ο φορ Έιμπραχαμ, τέθηκε εκτός κάδρου, αντίθετα, υπολογίζεται ο... φευγάτος μέσος Μπόβε. Δεν προπονήθηκε ο έμπειρος στόπερ Σμόλινγκ, τέθηκε εκτός, κάτι που ισχύει και για τον χρήσιμο μέσο Μπαλντάντζι (μυϊκό πρόβλημα). Φυσικά στο ρόστερ υπάρχει και ο πρώην «ερυθρόλευκος» για ένα εξάμηνο, Όλα Σολμπάκεν, όπου δεν ενθουσίασε καθόλου.

Ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Κόζιτσε και ήττα 0-1 από την Τουλούζ τα αποτελέσματα μέχρι τώρα στα φιλικά. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό η Ρόμα θα πετάξει για Αγγλία όπου θα δώσει σειρά φιλικών με Κόβεντρι και Έβερτον.

Αναλυτικά το ρόστερ:

Διαβάστε επίσης