Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έξι λεπτά ήταν αρκετά για να δείξουν τις προθέσεις του!

Έξι λεπτά ήταν αρκετά για να δείξουν τις προθέσεις του!
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 11:20
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τα φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της προετοιμασίας είναι για να μοντάρουν οι προπονητές τις ομάδες τους, ωστόσο υπάρχει πάντα ενδιαφέρον για την εικόνα που παρουσιάζουν οι νέοι παίκτες σε μια ομάδα.

Και το σίγουρο είναι ότι στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Τερνάνα, τα βλέμματα των φίλων της ομάδας του λιμανιού ήταν στραμμένα στον Κρίστοφερ Βέλντε και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο Νορβηγός εξτρέμ έβαλε γκολ και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάει δυναμικά, παρότι ήταν φιλικό, ενώ ο Ουκρανός φορ μοίρασε μία ασίστ.

Πάμε όμως να δούμε την εικόνα που παρουσίασε στο φιλικό με την Τερνάνα, ο παίκτης που πέρασε ως αλλαγή και άφησε το στίγμα του απευθείας. Έξι λεπτά χρειάστηκαν για να βρει τέρμα.

Ο καλός παίκτης φαίνεται με το «καλημέρα» και ο Βέλντε έδειξε για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκε υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, κινήσεις στον χώρο, επιστροφές στην άμυνα, αυτά είδαμε.

Ο Βέλντε είναι διψασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, θέλει να πετύχει στον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ.

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα καθώς ο Νορβηγός εξτρέμ έχει κάνει τρεις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, έχει δείξει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης