Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σοβαρό «τεστ» δυνάμεων για τον Θρύλο με την Ρόμα!

Σοβαρό «τεστ» δυνάμεων για τον Θρύλο με την Ρόμα!
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 09:58

Το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του δίνει απόψε, Σάββατο (3/8) στις 18:00 (COSMOTE SPORT 1 HD) o Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ρόμα. Ένα πολύ σημαντικό «τεστ» κόντρα στην ισχυρή ιταλική ομάδα, στο Ριέτι, στο οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τους Πειραιώτες και την έως τώρα πορεία τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να παρατάξει πιο «βαριά» χαρτιά στο αρχικό σχήμα της ομάδας, καθώς οι «τζαλορόσι» είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από την Τερνάνα, και ο Βάσκος τεχνικός θέλει να δει την ετοιμότητα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Ροντινέι, Τζολάκης, Πιρόλα, Μπιέλ, Ορτέγκα και Τσικίνιο. Επιπλέον, ο Βάσκος τεχνικός θέλει να δει πώς θα ταιριάξουν και θα ανταπεξέλθουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, σε ένα σχήμα που θα προσφέρει πιο ποιοτικές λύσεις λόγω της εμπειρίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα ο Ολυμπιακός έχει δώσει πέντε φιλικά. Έχασε 1-0 από τον πιο έτοιμο Άγιαξ στο πρώτο, νίκησε ακολούθως 2-0 τη Μαλίν και ήρθε 2-2 με την Αλ Καντσία του Μίτσελ, ενώ επικράτησε 2-0 της Ναϊμέγκεν και 4-0 της Τερνάνα.

Διαβάστε επίσης

Κάνει τα πάντα και αρέσει!

Κάνει τα πάντα και αρέσει!

Ο «Μάσου» έχει διαρκώς ανοδικές αγωνιστικές τάσεις και αυτό αποτυπώθηκε και στο φιλικό με την Τερνάνα...