Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... βιολί του ο Ζέλσον!

Το... βιολί του ο Ζέλσον!
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 22:51

Ο Ζέλσον Μάρτινς δείχνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει... πουθενά, με σκοπό να πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το ματς με την Τερνάνα ήταν ακόμα μία απόδειξη.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς, σκοράροντας το πρώτο «ερυθρόλευκο» τέρμα, από ασίστ, μάλιστα, του νεοαποκτηθέντα, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ωστόσο, πέραν αυτών, η προσφορά του ήταν και πάλι πολυεπίπεδη.

Στα ίδια στάνταρ με την Ολλανδία, ο Ζέλσον εξακολουθεί να πιέζει διαρκώς και να είναι συνεχώς δραστήριος, αποτελώντας έναν πραγματικό κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι άλλο.

Φυσικά, μιλάμε για το γεγονός ότι το καλό διάστημα του πλάγιου μεσοεπιθετικού του Θρύλου έχει διάρκεια και δεν έμεινε απλώς στην καλή παρουσία του Σίνταμ. Κάθε άλλο, αφού φαίνεται ότι θέλει να κερδίσει 100% τη θέση του, όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά και στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Σε αυτό, σύμμαχός του είναι ο ίδιος ο «πρωτεργάτης» των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και αυτό διότι τον εμπιστεύεται ακράδαντα και του δείχνει την απόλυτη στήριξή του. Ο Βάσκος τεχνικός ξέρει ότι ο Ζέλσον ρίχνει σκληρή δουλειά από τις διακοπές ακόμα και τον ανταμείβει για αυτό.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα... μαλλιά, κάνοντας ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να εδραιωθεί στον Ολυμπιακό και τις βασικές επιλογές του προπονητή του!

Διαβάστε επίσης