Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Κως βάφτηκε «ερυθρόλευκη» για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού! (photos)

Η Κως βάφτηκε «ερυθρόλευκη» για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού! (photos)
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 22:28

Η περιήγηση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού συνεχίζεται, με την Κω να αποτελεί την τελευταία στάση των βαρύτιμων κυπέλλων.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Λιμάνι του νησιού, προκειμένου να αποθεώσει το «ερυθρόλευκο» μεγαλείο και να φωνάξει για τη μεγάλη του αγάπη. Οι φωτογραφίες, δε, με τα κύπελλα του Conference και του Youth League... έδιναν και έπαιρναν, όπως σε κάθε περιοχή που επισκέπτεται ο Θρύλος.

Μάλιστα, η Κως αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, που κατέκτησε τη μία από τις δύο ευρωκούπες με τους νέους του Ολυμπιακού. Σύσσωμη η οικογένεια του άμεσου συνεργάτη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρέθηκε στην υποδοχή των τροπαίων.

Μάλιστα, η κόρη του, Ευαγγελία, ήταν αυτή που τοποθέτησε τα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα στο ειδικό βάθρο, προκειμένου να τα δει ο κόσμος.

Συνέχεια στο «ερυθρόλευκο» tour στο Ιόνιο, αυτή τη φορά, με επόμενη στάση τη Ζάκυνθο, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις 19:30, στην Πλατεία Σολωμού.

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη του Ολυμπιακού και τον ευρωπαϊκών του κυπέλλων στην Κω, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης