Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίραντσουκ, ο Ολυμπιακός και η Γαλατασαράϊ

Ο Μίραντσουκ, ο Ολυμπιακός και η Γαλατασαράϊ
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 19:43

Στα υπόψιν του Ολυμπιακού και των άλλων τριών «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως είναι ο Άντον Μίραντσουκ! Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόβ κάνοντας λόγο για τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωση του Ρώσου επιθετικού. Ο 28χρονος είναι ελεύθερος, μιας και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Λοκομοτίβ Μόσχας το φετινό καλοκαίρι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έρχεται από καλή χρονιά, μετρώντας οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μονάχα στη Λοκομοτίβ Μόσχας, εκτός ενός δανεισμού για έναν χρόνο στην Λεβάντια της Εσθονίας όταν έκανε τα πρώτα του βήματα.

Πάντως για τον Μίραντσουκ, οι Ρώσοι επισημαίνουν πως έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γαλατάσαραι από την Τουρκία, αλλά το «μπάσιμο» της δεν έχει πάρει επίσημο ενδιαφέρον. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Μίραντσουκ, αφού άνθρωπος της ομάδας τόνισε: «δεν είναι αλήθεια πως ασχολούμαστε με τον παίκτη αυτό».

Διαβάστε επίσης