Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σπουδαίος Σεφτσένκο για τον Γιάρεμτσουκ!

Ο σπουδαίος Σεφτσένκο για τον Γιάρεμτσουκ!
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 16:03

O κορυφαίος Ουκρανός επιθετικός στην ιστορία και προπονητής της Εθνικής ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν, Αντρέι Σεφτσένκο, είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που είχε μιλήσει στον πρόεδρο της Μπενφίκα Ρούι Κόστα, προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του, με… «κλειστά μάτια»!

Και όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί στην Ιταλία, ο Σεφτσένκο το καλοκαίρι του 2021, είχε «σπρώξει» τον ποδοσφαιριστή και προς την ομάδα που ο ίδιος μεγαλούργησε. Την Μίλαν! Ο Γιάρεμτσουκ μάλιστα έχει πει: «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τους αγώνες και τα γκολ του. Θυμάμαι πώς κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ και τη «Χρυσή Μπάλα».

Να σημειωσούμε πως το χρόνο του θα χρειαστεί ο Ρίμαν Γιάρεμτσουκ, προκειμένου να μπει σε… ρυθμούς Ολυμπιακού. Ο Ουκρανός επιθετικός, που βρίσκεται στην Ιταλία με τον Ολυμπιακό, δεν έπαιξε ούτε σε ένα φιλικό παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ, καθώς ήταν εκτός πλάνων από τον προπονητή του. Άρα, ο 28χρονος φορ, θα πρέπει να επανακτήσει την καλή του φυσική κατάσταση αλλά και να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που θα μπορούσε να συμβεί μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Βέβαια, στα «συν» του, είναι η παρουσία του στα γήπεδα της Γερμανίας, για το Γιούρο 2024.

Διαβάστε επίσης