Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα αποδείξεων για πολλούς!

Ώρα αποδείξεων για πολλούς!
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 15:42

Ένα ακόμη φιλικό της προετοιμασίας του δίνει απόψε, Παρασκευή (2/8) στις 19:30 (COSMOTE SPORT 1 HD) o Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Tερνάνα (Γ’ Ιταλίας) στο Τιέρι της Ιταλία. Ένα «τεστ» κόντρα στην ιταλική ομάδα, στο οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τους Πειραιώτες και την έως τώρα πορεία τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όπως και επί ολλανδικού εδάφους, έτσι και τώρα, οι Πειραιώτες θα δώσουν δύο back-to-back παιχνίδια, δοκιμάζοντας για ακόμα μία φορά αρκετά πρόσωπα και σχήματα. Να θυμίσουμε πως είχαν προηγηθεί τα φιλικά με Άγιαξ (ήττα 1-0), Μαλίν (νίκη 2-0), Αλ Καντσία (2-2) και Ναϊμέγκεν (νίκη 2-0), παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Μέντι» έδειξε πολύ θετικό πρόσωπο.

Μπορεί να αποτελεί αντικειμενικά έναν εύκολο αντίπαλο, όμως κανείς στους Κυπελλούχους Ευρώπης, ειδικά ο Μεντιλίμπαρ, δεν το βλέπει έτσι.

Ο Βάσκος προπονητής περιμένει απ’ όλους σοβαρότητα, ετοιμότητα κι υψηλές αποδόσεις ετοιμάζοντας για ένα ακόμη φιλικό δοκιμές και πειράματα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ειδικά τους Βέλντε και Γιάρεμτσουκ, που είναι κανονικά στην αποστολή που αναχώρησε χθες το μεσημέρι για την Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός με το αποψινό φιλικό μπαίνει στο δεύτερο και ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του, καθώς μετά την Ιταλία ακολουθεί το σπουδαίο ματς στο Καραϊσκάκη με τη Νότιγχαμ και το τελευταίο φιλικό πριν απ’ την πρώτη επίσημη σέντρα στον Βόλο, με τον Αρη Λεμεσού στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης