Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε το φιλικό με την Τερνάνα! (photo)

Εκεί βλέπουμε το φιλικό με την Τερνάνα! (photo)
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 14:15

Ένα ακόμη φιλικό της προετοιμασίας του δίνει απόψε, Παρασκευή (2/8) στις 19:30 (COSMOTE SPORT 1 HD) o Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Tερνάνα (Γ’ Ιταλίας) στο Τιέρι της Ιταλία. Ένα «τεστ» κόντρα στην ιταλική ομάδα, στο οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τους Πειραιώτες και την έως τώρα πορεία τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όπως και επί ολλανδικού εδάφους, έτσι και τώρα, οι Πειραιώτες θα δώσουν δύο back-to-back παιχνίδια, δοκιμάζοντας για ακόμα μία φορά αρκετά πρόσωπα και σχήματα. Να θυμίσουμε πως είχαν προηγηθεί τα φιλικά με Άγιαξ (ήττα 1-0), Μαλίν (νίκη 2-0), Αλ Καντσία (2-2) και Ναϊμέγκεν (νίκη 2-0), παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Μέντι» έδειξε πολύ θετικό πρόσωπο.

Και οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν την ευκαιρία, όπως είπαμε παραπάνω, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα, από το Cosmote Sport 1HD. Το συνδρομητικό κανάλι έχει πάρει τα δικαιώματα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη και μέσα σε αυτά, πήρε και τα φιλικά στην Ολλανδία, τα οποία θα μεταδώσει, για χάρη των ΓΑΥΡΩΝ.


Διαβάστε επίσης