Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Η επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια του συλλόγου θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο...» (photo)

Καραπαπάς: «Η επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια του συλλόγου θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο...» (photo)
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 13:47

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής τη νέα φανέλα του, κερδίζοντας ξανά τις εντυπώσεις! Η νέα ερυθρόλευκη ριγωτή είναι εδώ για τα 100 χρόνια του Συλλόγου και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να την προβάρει (αν)επισήμως στον πρώτο του αγώνα στο Καραϊσκάκη, για φέτος. Ο Θρύλος θα παίξει απέναντι στη Νότιγχαμ (8/8, 21:00), φορώντας την πρώτου εμφάνιση για τη σεζόν 2024-25.

Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου, υπήρχαν αρκετά θετικά και αρνητικά σχόλια και μερικοί φίλοι της ομάδας αναρωτιόντουσαν αν αυτή η πρώτη φανέλα που παρουσιάστηκε το πρωί (2/8) θα είναι η συλλεκτική-επετειακή των 100 χρόνων.

Αυτή την απορία και οποιαδήποτε άλλη παρεξήγηση έλυσε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στα social media.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρε, η συλλεκτική-επετειακή θα φορεθεί σε ένα και μόνο παιχνίδι του Θρύλου τον Μάρτιο του 2025 κοντά στα γενέθλια της ομάδας, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Να το ξεκαθαρίσω γιατί έχω χιλιάδες μηνύματα:

Kυκλοφόρησε μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ φανέλα με την οποία θα παίζουμε τη νέα σεζόν με το έμβλημα των 100 χρόνων που θα έχουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου!

Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ που θα διεξαχθεί την ημερομηνία των γενεθλίων μας».

Διαβάστε επίσης