Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: H ιδιαίτερη σημειολογία του μικρού στο άδειο κάδρο και η συλλεκτική φανέλα! (photos, video)

Ολυμπιακός: H ιδιαίτερη σημειολογία του μικρού στο άδειο κάδρο και η συλλεκτική φανέλα! (photos, video)
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 12:27

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής τη νέα φανέλα του, κερδίζοντας ξανά τις εντυπώσεις! Η νέα ερυθρόλευκη ριγωτή είναι εδώ για τα 100 χρόνια του Συλλόγου και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να την προβάρει (αν)επισήμως στον πρώτο του αγώνα στο Καραϊσκάκη, για φέτος. Ο Θρύλος θα παίξει απέναντι στη Νότιγχαμ (8/8, 21:00), φορώντας την πρώτου εμφάνιση για τη σεζόν 2024-25. Η οποία ήδη «συστήθηκε» στο κοινό, μέσα από την παρουσία της ΠΑΕ, στα social media, με μία υπέροχη μίνι ταινία, γυρισμένη στον Πειραιά, στην καρδιά της πόλης, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Θρύλου.

Όπως θα παρατηρήσατε στη μίνι ταινία του Ολυμπιακού για την μαγική πρώτη εμφάνιση, ο μικρός φίλος της ομάδας παρατηρεί ένα άδειο κάδρο. Ασφαλώς και αυτή η σκηνή δεν έγινε τυχαία! Είναι εκεί όπου θα… τοποθετηθεί η συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια, η οποία θα φορεθεί σε ένα και μόνο παιχνίδι του Θρύλου τον Μάρτιο του 2025 κοντά στα γενέθλια της ομάδας, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών!

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοναδική επετειακή-συλλεκτική εμφάνιση θα είναι απλά μοναδική και δεν θα έχει ξαναβγεί στα χρονικά και θα λατρευτεί από όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Για την ώρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς το… μυστικό κρατείται καλά μέχρι την παρουσίαση της. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ότι σχεδιάστηκε στα κεντρικά της adidas στη Γερμανία και έχει στοιχεία που την καθιστούν συλλεκτική και ο κάθε οπαδός του Ολυμπιακού θα την έχει στην ντουλάπα του.

Διαβάστε επίσης