Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βέλντε και Γιάρεμτσουκ συστήνονται στο «ερυθρόλευκο» κοινό

Βέλντε και Γιάρεμτσουκ συστήνονται στο «ερυθρόλευκο» κοινό
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 10:10

Στα «ερυθρόλευκα» και επίσημα έxουν ντυθεί ο Κρίστοφερ Βέλντε και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορβηγού εξτρέμ και του Ουκρανού φορ, τους οποίους αγόρασαν από τη πολωνική Λεχ Πόζναν και την βελγική Κλαμπ Μπριζ, αντίστοιχα.

Αφού πέρασαν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού αμφότεροι έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες.

Γι’ αυτό, τον λόγο, αμφότεροι ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή στην Ιταλία για τα δύο φιλικά με την Τερνάνα και την Ρόμα και αναμένεται να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα.

Ο Βέλντε είναι πανέτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης και ίσως μπει με το… καλημέρα στην ενδεκάδα, αντίθετα, ο Γιάρεμτσουκ δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Βέλντε, αλλά δε σημαίνει πώς δεν πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Ουκρανός έπαιξε πρόσφατα στο Euro 2024 και σιγά-σιγά θα ανεβάσει το ρυθμό του, έτσι ώστε την κατάλληλη ώρα να είναι πανέτοιμος.

Διαβάστε επίσης