Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο «τεστ» δυνάμεων για τον Θρύλο στην Ιταλία!

Πρώτο «τεστ» δυνάμεων για τον Θρύλο στην Ιταλία!
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 09:51

Ένα ακόμη φιλικό της προετοιμασίας του δίνει απόψε, Παρασκευή (2/8) στις 19:30 (COSMOTE SPORT 1 HD) o Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Tερνάνα (Γ’ Ιταλίας) στο Τιέρι της Ιταλία. Ένα «τεστ» κόντρα στην ιταλική ομάδα, στο οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τους Πειραιώτες και την έως τώρα πορεία τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όπως και επί ολλανδικού εδάφους, έτσι και τώρα, οι Πειραιώτες θα δώσουν δύο back-to-back παιχνίδια, δοκιμάζοντας για ακόμα μία φορά αρκετά πρόσωπα και σχήματα. Να θυμίσουμε πως είχαν προηγηθεί τα φιλικά με Άγιαξ (ήττα 1-0), Μαλίν (νίκη 2-0), Αλ Καντσία (2-2) και Ναϊμέγκεν (νίκη 2-0), παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Μέντι» έδειξε πολύ θετικό πρόσωπο.

Με την αποστολή για την Ιταλία ταξίδεψαν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Κρίστοφερ Βέλντε και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν και τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Ντάνι Γκαρθία και Μάρκο Στάμενιτς.

Διαβάστε επίσης