Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ώρα για νέες δοκιμές και συμπεράσματα!

Ώρα για νέες δοκιμές και συμπεράσματα!
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 00:06

Η «καρδιά» του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού θα χτυπά τα επόμενα 24ωρα στην Ιταλία, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο πολύ χρήσιμα φιλικά, από άποψη συμπερασμάτων, αλλά και δυναμικής.

Αυτό διότι, πέραν της Τερνάνα, με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπος ο Θρύλος, υπάρχει και το πολύ δυνατό ματς με τη Ρόμα, το Σάββατο (3/8, 18:00). Ωστόσο, η αρχή γίνεται το απόγευμα της Παρασκευής (2/8, 19:30), σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει περισσότερο... ξεμούδιασμα για όλη την ομάδα και ειδικά για τις νέες μεταγραφές.

Ο Κρίστοφερ Βέλντε και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ αναμένεται να πάρουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και σίγουρα η αναμονή τους, ώστε να μπουν και επίσημα σε... ρυθμούς Θρύλου είναι τεράστια. Από εκεί και πέρα, όμως περιμένουμε και πολλά ακόμα πράγματα, μια και ομάδα σαν την Τερνάνα ενδείκνυται, κατά σημαντικό βαθμό, για «πειράματα».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα και να κάνει αρκετές εναλλαγές σε συστήματα και ρόλους παικτών, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας στα υπόψιν του, μεταξύ άλλων, πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους.

Ο Λορένζο Πιρόλα θα μας δώσει μία καλύτερη «γεύση» του ταλέντου του, στα δύο επερχόμενα παιχνίδια, και σίγουρα θα μπει πιο «δυναμικά» στο κλίμα της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι αποτελεί τον παίκτη που θα ηγηθεί, ως έναν βαθμό, της ανασταλτικής γραμμής του Θρύλου.

Από εκεί και πέρα, ο Ζέλσον Μάρτινς ανεβάζει συνεχώς στροφές, όλο και περισσότερο, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, ειδικά μετά την εξαιρετική εικόνα που έδειξε στην Ολλανδία. Μαζί του και οι... μεγάλοι πρωταγωνιστές του Σίνταμ, που δεν είναι άλλοι από τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού. Το «αύριο» της ομάδας έχει ακόμα μία ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί να πλαισιώσει από τώρα το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Έτσι, πρώτα η Τερνάνα και μετά η Ρόμα αποτελούν δύο τεστ εξαιρετικής σημασίας για τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας και το μόνο που μένει να δούμε είναι τι θα παρουσιάσει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγωνιστικό χώρο.

Αν και τα σημάδια, μέχρι στιγμής, είναι μονάχα θετικά, εν όψει συνέχειας!

Διαβάστε επίσης