Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκη τρέλα» και στην Κάλυμνο για τις ευρωκούπες του Θρύλου! (photos)

«Ερυθρόλευκη τρέλα» και στην Κάλυμνο για τις ευρωκούπες του Θρύλου! (photos)
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 21:20

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η περιήγηση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα, με τα νησιά της χώρας μας να έχουν, και πάλι, την τιμητική τους!

Η Κάλυμνος, ειδικότερα, ήταν αυτή που υποδέχθηκε τις «ερυθρόλευκες» ευρωκούπες, το απόγευμα της Πέμπτης (1/8). Ο κόσμος έδωσε βροντερό «παρών» στην κεντρική πλατεία του νησιού, δίνοντας έναν παλμό άκρως «ερυθρόλευκο», σε όλο το νησί.

Όπως πάντα, οι φίλοι του Θρύλου αποθέωσαν την ομάδα και το ευρωπαϊκό της μεγαλείο, ενώ τράβηξαν και αμέτρητες φωτογραφίες, με τα κύπελλα του Conference και του Youth League. Σημαίες, κασκόλ και φανέλες κυριάρχησαν στο σημείο όπου χτύπησε η «καρδιά» του Ολυμπιακού, με το νησί να μετατρέπεται σε... Πειραιά!

Την παράσταση «έκλεψαν» τα βεγγαλικά που έπεσαν, με τη δύση του ηλίου, σε μία συνήθεια που έγινε... λατρεία. Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο όμορφη και οι οπαδοί του Ολυμπιακού χάρηκαν με την ψυχή τους για τον Θρύλο τους!

Επιπλέον, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, τιμήθηκε ένας φίλος του Ολυμπιακού, που έφυγε από τη ζωή, ο Σάββας, αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ αναρτήθηκε και πανό προς τιμήν του.

Παρακάτω οι καλύτερες στιγμές της επίσκεψης του Θρύλου στην Κάλυμνο, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης