Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μέρος... δεύτερο για το χτίσιμο του Ολυμπιακού της επόμενης ημέρας!

Μέρος... δεύτερο για το χτίσιμο του Ολυμπιακού της επόμενης ημέρας!
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 20:38

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του, εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν. Τα φιλικά με Τερνάνα και Ρόμα θα αποτελέσουν ευκαιρία για νέα συμπεράσματα, ενώ πολλά μέτωπα αφορούν άμεσα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σχετικά με το πως θα τελειοποιήσει την δόμηση του ρόστερ του.

Τα πρόσωπα που ενδέχεται να «κλέψουν» την παράσταση είναι πάρα πολλά. Πρώτα απ' όλα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κρίστοφερ Βέλντε και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, που ενδέχεται να πάρουν λεπτά συμμετοχής και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, κατά τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο τα βλέμματα είναι στραμμένα και αλλού.

Όπως στον Λορέντζο Πιρόλα. Έχοντας πάρει μία πρώτη «γεύση» από τα φιλικά της Ολλανδίας, ο Ιταλός στόπερ είναι έτοιμος να δείξει μεγαλύτερα ψήγματα του ταλέντου του, στα δύο παιχνίδια που γίνονται στη χώρα του. Άλλωστε, όλα δείχνουν ότι θα ηγηθεί της ανασταλτικής γραμμής του... αύριο και, σιγά-σιγά, οι ρυθμοί πρέπει να ανεβαίνουν.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε επαναλάβει οι πιτσιρικάδες του Θρύλου έχουν την ευκαιρία να «λάμψουν» και να προσθέσουν έξτρα πόντους, στη μάχη που δίνουν για να καθιερωθούν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Πέραν αυτών όμως, οι δοκιμές ενδείκνυνται και σε γενικότερο πλαίσιο. Το πως θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν, αφού διατάξεις και θέσεις είναι ακόμα υπό δοκιμή, με τον Μεντιλίμπαρ να βγάζει πολλούς «λαγούς» μέσα από το... καπέλο του, όπως απέδειξε και στην Ολλανδία.

Στο Σίνταμ έγινε η αρχή, όμως στην Ιταλία ήρθε η ώρα για το... ξεπέταγμα. Εκεί όπου θα δούμε ακόμα περισσότερα πράγματα από τον Ολυμπιακό και θα πάρουμε μία καλύτερη γεύση για τη νέα σεζόν. Σίγουρα η αισιοδοξία είναι πολύ μεγάλη για τη συνέχεια, όμως επί της ουσίας πολλά πράγματα θα κριθούν στα επόμενα δύο φιλικά, όσον αφορά το πλάνο Μεντιλίμπαρ και την τελειοποίηση της υλοποίησής του.

Διαβάστε επίσης