Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το... έξτρα κίνητρο του Ζέλσον Μάρτινς για να πετύχει με τον Ολυμπιακό!

Το... έξτρα κίνητρο του Ζέλσον Μάρτινς για να πετύχει με τον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 19:31

Ο Ζέλσον Μάρτινς έδειξε τις διαθέσεις του για τη νέα αγωνιστική σεζόν πολύ προτού αρχίσει καν η προετοιμασία του Ολυμπιακού για αυτήν. Σκληρή δουλειά, ακόμα και στις διακοπές, η οποία τον έχει ανταμείψει, μέχρι στιγμής, κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η εικόνα του είναι εξαιρετική, σε σημείο να είναι εντελώς ρεαλιστικό το σενάριο όχι μόνο να κάνει εκπληκτική σεζόν, αλλά και να «σπάσει» μία παράδοση, η οποία τα τελευταία χρόνια «στοιχειώνει» τον Θρύλο. Αυτή αφορά τον αριθμό με το νούμερο 10.

Πλέον, αυτή ανήκει στον Ζέλσον, που αναμένεται να κάνει την πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν και θέλει να «σπάσει» μία... κατάρα, η οποία διαρκεί πολλά χρόνια. Άλλωστε, από την αποχώρηση του Τσόρι Ντομίνγκεζ και μετά, οι παίκτες που φόρεσαν αυτό τον αριθμό δεν μακροημέρευαν στον Πειραιά.

Μάριν, Φετφατζίδης, Εμρέ Μορ, Ζινκερνάγκελ και Χάμες Ροντρίγκεζ δεν μπορούμε να πούμε ότι «έγραψαν ιστορία» με τα ερυθρόλευκα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους. Ακόμα και ο Ντάνιελ Ποντένσε, που τη φόρεσε κατά το πρώτο μισό της σεζόν 2019/20, στη συνέχεια αποχώρησε για τη Γουλβς.

Αυτό δίνει ακόμα ένα κίνητρο στον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να γίνει ένας νέος... X-Factor για τον Θρύλο και να αποτελέσει έναν από τους πιο καίριους ποδοσφαιριστές του, μέσα στη χρονιά.

Με μία εικόνα εξαιρετική, χάρη στην οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα. Πολλά τρεξίματα, ακόμα περισσότερη πίεση και συνεχόμενη απειλή για τον αντίπαλο. Ο Ζέλσον Μάρτινς τα δίνει όλα και η φετινή σεζόν μπορεί να είναι σημαδιακή.

Στα 100 χρόνια του συλλόγου, θα κάνει το step up του και θα «σπάσει» την κατάρα με το νούμερο 10!

Διαβάστε επίσης