Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον Ολυμπιακό Β' στα Χανιά ο Λιάτσος

Από τον Ολυμπιακό Β' στα Χανιά ο Λιάτσος
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 18:47

Με τη μορφή δανεισμού θα συνεχίσει στα Χανιά ο ποδοσφαιριστής της Β' ομάδας του Ολυμπιακού, Χρήστος Λιάτσος.

Ο 21χρονος μέσος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κρήτης και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, για τον επόμενο χρόνο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Λιάτσος προέρχεται από τα «σπλάχνα» των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, έχοντας παράλληλα 42 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ, με τη δεύτερη ομάδα. Μάλιστα, έχει συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα, στην προετοιμασία της οποίας βρέθηκε πέρυσι, στην Αυστρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Χρήστου Λιάτσου, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου 2003 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί επίσης να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στα άκρα της επίθεσης. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα U21 και αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Εντάχθηκε στις «ερυθρόλευκες» Ακαδημίες από μικρή ηλικία και αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες υποδομών του συλλόγου, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε με την ομάδα του Ολυμπιακού Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Με την U19, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας τη σεζόν 2022-23, έχει συνολικά 17 συμμετοχές. Με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού κατέγραψε 42 εμφανίσεις με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ έχει ακόμη τρεις συμμετοχές στο UEFA Youth League και μια στο Κύπελλο Ελλάδας με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Χρήστο, καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στα Χανιά και σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη και φιλοδοξίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Διαβάστε επίσης