Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός και η... ευκαιρία των πιτσιρικάδων στα φιλικά της Ιταλίας

Ο Ολυμπιακός και η... ευκαιρία των πιτσιρικάδων στα φιλικά της Ιταλίας
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 17:42

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ιταλία την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δίνοντας δύο μεγάλα φιλικά, τόσο την Παρασκευή, 2 Αυγούστου, με αντίπαλο την Τερνάνα (19:30), όσο και το Σάββατο, στις 3 του μήνα, με αντίπαλο την Ρόμα (18:00).

Μέσω αυτών των φιλικών, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει πολλά ακόμα πράγματα και να βγάλει νέα συμπεράσματα, ειδικά με την προσθήκη των Βέλντε και Γιάρεμτσουκ, που βρίσκονται στην αποστολή του Θρύλου. Μεταξύ των παικτών των «ερυθρόλευκων», βέβαια, την παράσταση αναμένεται να «κλεψουν», και πάλι, οι πιτσιρικάδες του συλλόγου.

Έχοντας ξεχωρίσει με την παρουσία τους στην Ολλανδία, οι μικροί του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο... δρόμο, δίνοντας τη δική τους μάχη, προκειμένου να βρεθούν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ειδικά η αναμέτρηση με το Ρόμα θα αποτελέσει μία τεράστια ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Με την εικόνα στο Σίνταμ να είναι η καλύτερη δυνατή, σε συνδυασμό με την εμπειρία από την κατάκτηση του Champions League νέων, τέτοια τεστ είναι ικανά να αποδείξουν ότι παίκτες όπως ο Μουζακίτης, ο Παπακανέλλος και ο Κώστούλας, για παράδειγμα, χωρούν άνετα και στην πρώτη ομάδα.

Έχοντας αποδειχθεί καθοριστικοί στο gameplay της ομάδας του, κατά τα τέσσερα πρώτα φιλικά, τα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Και η συνέχεια τους επιφυλάσσει ωραία πράγματα, φτάνει να εξακολουθούν να ανταπεξέρχονται στις προσδοκίες του προπονητή τους και του πλάνου του.

Κάπως έτσι, το «αύριο» του Θρύλου βρίσκεται πολύ κοντά σε μία τεράστια ευκαιρία, για να αποδείξει και πάλι την ποιότητά του και να κάνει τη θέση του στο ρόστερ του Θρύλου ακόμα πιο αισθητή.

Διαβάστε επίσης