Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας ο Γιοβάνοβιτς, αθλητικός διευθυντής ο Τοροσίδης!

Νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας ο Γιοβάνοβιτς, αθλητικός διευθυντής ο Τοροσίδης!
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 17:19

Νέα εποχή ξημερώνει για την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων στην προεδρία της ΕΠΟ από τον Μάκη Γκαγκάτση. Νέος προπονητής, αλλά και καινούργια στελέχη, στις τάξεις της Ελληνικής Ομάδας, που θα ανεβάσουν το επίπεδο κατακόρυφα.

Αρχικά, η συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιβεβαιώθηκε, με τον Σέρβο προπονητή να αναλαμβάνει τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, μετά την έγκριση της πρόσληψής του. Μάλιστα, η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 12 η ώρα, στο ξενοδοχείο Athens Marriot, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, αλλαγές αναμένονται και σε άλλα καίρια πόστα, όπως αυτό του αθλητικού διευθυντή. Η θέση αυτή θα έχει έντονο «άρωμα» Ολυμπιακού, αφού ο Βασίλης Τοροσίδης θα αναλάβει αυτό το έργο, έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Άνθρωποι που έχουν ζήσει πολύ καλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τώρα θα παίξουν καίριο ρόλο, στην αναγέννησή του.

Από εκεί και πέρα, αλλαγές θα δούμε και στις υπόλοιπες εθνικές ομάδες. Αυτό διότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ο «εκλεκτός» για την ανάληψη του συντονιστικού ρόλου, σε όλες τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες, εκτός της Ανδρών.

Διαβάστε επίσης