Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαγική» γιορτή στο Ναό με τη Νότιγχαμ με τα ευρωπαϊκά του Θρύλου! (photo)

«Μαγική» γιορτή στο Ναό με τη Νότιγχαμ με τα ευρωπαϊκά του Θρύλου! (photo)
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 17:03

Πρόβα τζενέραλε στο Ναό με «άρωμα» ευρωπαϊκών! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Πέμπτη (8/8, 21.00) και η βραδιά θα είναι μαγική! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Πέμπτη (8/8, 21.00) και η βραδιά θα είναι μαγική!

Πιο συγκεκριμένα, στο μεγάλο και σπουδαίο φιλικό των δύο ομάδων στο Ναό, οι ΓΑΥΡΟΙ θα... γευτούν την λάμψη των τροπαίων που κατέκτησαν οι δύο σπουδαίες ομάδες του Ολυμπιακού

Μετά από ένα tour σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι Ευρωκούπες των μεγάλων και των μικρών του Θρύλου θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου ο κόσμος να τα δει από κοντά και να υποδεχθεί τα πρώτα ευρωπαϊκά ελληνικής ομάδας στην ιστορία. Γι' αυτό τον λόγο δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτή την μεγάλη λαμπρή γιορτή και να γιορτάσουμε όπως εμείς ξέρουμε αυτό το μεγάλειο, ΜΑΓΚΙΚΑ και Πειραιώτικα.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Εκεί που ανήκουν! Στο φιλικό της ομάδας μας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8, 21:00) υποδεχόμαστε τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού μας, εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας, στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά τρόπαια ελληνικής ομάδας, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και θα τα υποδεχθούμε όπως τους αξίζει! Σας περιμένουμε όλους, για μία ερυθρόλευκη γιορτή, μαζί με τον 12ο παίκτη μας!»


Διαβάστε επίσης