Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εσωστρέφεια στην ΑΕΚ και η αλήθεια πίσω από τις... λέξεις του Aλμέιδα

Η εσωστρέφεια στην ΑΕΚ και η αλήθεια πίσω από τις... λέξεις του Aλμέιδα
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 15:43

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Ανδόρα απόψε την άσημη Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες, η οποία τις έβαλε ζόρια, με δεδομένο ότι μολονότι ήταν πίσω στο σκορ (4-0), σημείωσε τρία κολλητά γκολ και έχασε με 4-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια και επέστρεψε την εσωστρέφεια στην ομάδα που προσπαθούσε να αποκρύψει όλο αυτό το διάστημα.

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα παραμονή της ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες ξεκουκούλωσε όλο αυτό το αφήγημα, τα περί οικογένειας, η ΑΕΚ του Αλμέιδα κι άλλα πολλά έχουμε ακούσει, δει και γραφτεί από τα «κιτρινόμαυρα» Μέσα.

Είναι ξεκάθαρο πως η κριτική που έγινε στον Αργεντινό προπονητή ιδιαίτερα από τα υψηλά κλιμάκια της ομάδας, έφτασε στ’ αυτιά του. Καθόλου δεν του άρεσε και σε κάθε περίπτωση ζητεί από την ιδιοκτησία να θυμίσει ότι δεν αμφισβητείται η δουλειά του στην ΑΕΚ, διαφορετικά αν συμβαίνει αυτό θα αποχωρήσει.

«Όταν υπάρχουν απορίες και αμφιβολίες από την πλευρά άλλων, τότε νιώθεις προσβεβλημένος. Και αν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες, τότε γίνονται αλλαγές. Αν υπάρχουν αμφιβολίες για το τεχνικό επιτελείο πρέπει να γίνονται αλλαγές. Είμαστε εδώ δύο χρόνια και κάθε μέρα αφιερώνουμε πάθος, αγάπη και σεβασμό. Με επιτυχίες, με λάθη, με δύο τίτλους που κατακτήσαμε, με μια σεζόν που στο τέλος κρίθηκαν όλα. Αυτά όλα κάνουν να έχουμε μετατρέψει την ΑΕΚ σε ανταγωνιστική ομάδα. Όποιος έχει αμφιβολίες ας πάρει τα μέτρα του. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να μπορέσουμε να έχουμε μια χρονιά με ηρεμία και ειρήνη».

Είναι ξεκάθαρο, πως ο Αλμέιδα δεν έχει και τις πιο ένθερμες σχέσεις με το νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο και οι δηλώσεις το αποδεικνύουν και με το παραπάνω. Αναμένονται σύντομα εξελίξεις, ειδικά αν η ΑΕΚ πάθει το κάζο του αιώνα και αποκλειστεί απόψε από την ημί-ερασιτεχνική ομάδα από την Ανδόρα. Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα συμβεί.

Διαβάστε επίσης