Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο προπονητής της Μπράγκα για τον Όρτα!

Ο προπονητής της Μπράγκα για τον Όρτα!
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 14:45

Εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση της Μπράγκα με αντίπαλο την Μακάμπι Πετάχ-Τίκβα, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Αντρέ Όρτα. Κάτι που πολλοί βλέπουν και σαν… οιωνό αποχώρησης του Πορτογάλου μέσου από τους «Αρσεναλίστας».

Ο ίδιος γνωρίζει πως ακόμα και αν μείνει, ρόλο σημαντικό δε θα έχει, παρά το γεγονός πως ο τεχνικός της Μπράγκα, μίλησε με πολύ καλά λόγια τον ποδοσφαιριστή του. Υπογραμμίζοντας ωστόσο πως στην καλοκαιρινή αγορά, όλα μπορούν να συμβούν. Κάτι που «φουντώνει» τα σενάρια για πιθανή μετακίνηση του στον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο νέος προπονητής των Πορτογάλων, που θα δώσει το δεύτερο του παιχνίδι στον πάγκο της Μπράγκα, επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου αρχικά πως: «Δεν είναι θέμα αν υπολογίζεται ως βασικός ή όχι. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προσόντα που έχει ο Αντρέ Όρτα, είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, ειδικά όσον αφορά την ποιότητα του παιχνιδιού του. Προφανώς, κάθε προπονητής θα τον ήθελε και στην περίπτωσή μου θα ήθελα να υπολογίζω στην ποιότητα του παιχνιδιού του». Κατέληξε λέγοντας: «Προφανώς, οι καταστάσεις στην αγορά είναι συχνά απρόβλεπτες, αλλά από τη στιγμή που ξεκινάμε την προετοιμασία, είναι μέρος της ομάδας. Βρίσκεται στο ίδιο αρχικό επίπεδο όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Διαβάστε επίσης