Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια ζήτηση για τον τελικό στο Μαρακανά!

Τεράστια ζήτηση για τον τελικό στο Μαρακανά!
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 13:23

Τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία πριν από λίγους μήνες! Οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου πραγματοποίησαν μια μεγαλειώδη πορεία, αποκλείοντας ποδοσφαιρικά μεγαθήρια της «Γηραιάς Ηπείρου» και με το σφύριγμα της λήξης, όλοι ποδοσφαιριστές με παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, πανηγύρισαν με την ψυχή τους!

Με αυτή την επιτυχία, οι Νέοι των Πειραιωτών έκλεισαν μία θέση σε ένα ακόμα ιστορικό γεγονός. Συγκεκριμένα, ως νικητές του Youth League, θα συμμετέχουν στο Διηπειρωτικό Κ20 του 2024, στις 24 Αυγούστου. Εκεί θα συναντήσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20 και θα κοντραριστούν στη Βραζιλία.

Απομένουν πλέον τρεις εβδομάδες και τρεις ημέρες για το μεγάλο ματς στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Μαρακανά. Διότι εκεί το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου, στις 22:00. Από το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:00 (τοπική ώρα) θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων. Ειδικότερα για μεγάλο ματς που θα κρίνει τον τίτλο του υπέρ-πρωταθλητή κόσμου σε επίπεδο Νέων.

Όπως έγινε γνωστό, οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από τα 50 ρεάλ Βραζιλίας (σ.σ.: 8,2 €) και φτάνουν ως τα 255 ρεάλ (σ.σ.: 41,6 €). Βέβαια, τα μέλη της Φλαμένγκο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το πρωί της Πέμπτης, 10:00 τοπική ώρα (σ.σ.: 16:00 ώρα Ελλάδας). Επίσης, βάσει όσων αναφέρουν στη Βραζιλία, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγκο.

Διαβάστε επίσης