Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύμμαχος η γλώσσα για τον Βέλντε

Σύμμαχος η γλώσσα για τον Βέλντε
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 12:05

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές του κινήσεις ολοκλήρωσε o κάτοχος του Conference League. Ο «υδραυλικός» Κρίστοφερ Βέλντε προβάρει τα ερυθρόλευκα, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ενταχθεί κι επίσημα στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αγωνίζεται και στα δύο φτερά της επίθεσης, ενώ έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα και στην τελική πάσα. Με μπόι 1.79 αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με την ικανότητα να συγκλίνει και να απειλεί.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν εκείνος που ανέλαβε να «τρέξει» τη μεταγραφή και φυσικά εκείνος που μίλησε με τον Βέλντε. Μάλιστα, ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, εξεπλάγην ευχάριστα όταν άκουσε τον Νορβηγό εξτρέμ να του απαντάει σε άπταιστα… ισπανικά! Λεπτομέρεια; Καθόλου. Διότι οι Πειραιώτες «μιλούν» ισπανικά. Κάτι που διευκολύνει εξαιρετικά και την άμεση επικοινωνία με τον Μεντιλίμπαρ. Ο οποίος επίσης είχε πει το μεγάλο «ναι» για τον παίκτη, αμέσως μόλις μελέτησε την περίπτωσή.

Διαβάστε επίσης