Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι ενδεκάδα θα κατέβαζε ο Mεντιλίμπαρ εάν είχε επίσημο αγώνα

Τι ενδεκάδα θα κατέβαζε ο Mεντιλίμπαρ εάν είχε επίσημο αγώνα
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 11:00

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του και τώρα έχει μπροστά του τα δυνατά φιλικά στην Ιταλία (2-3/7). Φυσικά θα έχει προσεχώς και νέες προσθήκες. Έναν τουλάχιστον στόπερ και έναν εξτρέμ και τους Πορτογάλους, που εκτός απροόπτου θα τους έχει κλείσει ο Ολυμπιακός μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Εάν όμως ο Μεντιλίμπαρ έπρεπε να καταστρώσει τα πλάνα του για την προσεχή εβδομάδα ως προς το πρώτο επίσημο ματς τι 11άδα θα κατέβαζε; Σε αυτή τη φάση υπάρχουν παίκτες που θα είχαν τον πρώτο λόγο και ποιοι καινούργιοι θα έμπαιναν απευθείας.

Κάτω από τα δοκάρια θα ήταν ο Τζολάκης. Στο κέντρο της άμυνας τα φαβορί θα ήταν οι Ρέτσος-Πιρόλα και στα δύο άκρα οι Ορτέγκα και Ροντινέι και με την υποψηφιότητα του Κοστίνια επίσης να υπάρχει. Στο κέντρο στη θέση Νο6 ο Ντόη και οκτάρι ο Μουζακίτης με πιο προωθημένο τον Τσικίνιο. Στα δύο... φτερά οι Ζέλσον και Βέλντε και φορ ο Κωστούλας. Από αυτήν την 11άδα σίγουρα θα χωρούσαν, ο Μασούρας, οι ταλαιπωρημένοι στην Ολλανδία, Στάμενιτς και Ελ Κααμπί, αλλά και ο Έσε που λείπει στους Ολυμπιακούς αγώνες, ωστόσο με βάση αυτά που είδαμε από τα φιλικά δεν αποκλείεται να δούμε την παραπάνω ενδεκάδα στα προσεχή φιλικά στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης