Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H δύσκολη στιγμή του Γιάρεμτσουκ

H δύσκολη στιγμή του Γιάρεμτσουκ
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 10:37

Μπορεί να πέρασε δύσκολα, αλλά ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ποτέ δεν το έχει βάλει κάτω. Ακόμα και όταν ο πόλεμος «χτύπησε» την πόρτα της Ουκρανίας, αυτός έδωσε τη δική του «μάχη» και είναι εδώ, ζωντανός και έτοιμος να πάρει ακόμα νίκη! Αυτή τη φορά, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και μαζί με τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τον πιτσιρικά Μπάμπη Κωστούλα, θα «χτίσουν» μια τριπλέτα στην επιθετική γραμμή, που θα συνδυάζει εμπειρία, νιάτα και ποιότητα.

Τα όσα πέρασε η χώρα του, δεν μπορούσαν να μην τον επηρεάσουν και τα είχε εξομολογηθεί και ο Ρούι Κόστα, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, όταν ο παίκτης πήρε μεταγραφή στην Κλαμπ Μπριζ.

«Ο κόσμος δεν ξέρει τι πέρασε. Είχε αρχικά δυσκολίες προσαρμογής, μετά τον πόλεμο στη χώρα του, με τους γονείς του στη μέση του πολέμου. Τις πρώτες εβδομάδες του πολέμου έχασε έξι κιλά, ήταν πνευματικά σε δύσκολη κατάσταση και με πραγματική δυσκολία να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Τότε εμφανίστηκε η ομάδα από το Βέλγιο, όπου βρίσκεται στη ζώνη άνεσής του και καταλάβαμε και εμείς και εκείνος ότι ήταν ο σωστός προορισμός» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «Αετών» της Λισαβόνας.

Διαβάστε επίσης