Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι ομάδες που είχαν στο… μάτι τον Γιάρεμτσουκ

Οι ομάδες που είχαν στο… μάτι τον Γιάρεμτσουκ
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 09:37

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν η μοναδική ομάδα που ασχολήθηκε έντονα με την περίπτωση του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Και αυτό από μόνο του, «λέει» πολλά για το πόσο σημαντικό «γρανάζι» βάζει στη «μηχανή» του, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικότερα, η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στην απόκτηση του, ήταν η Τραμπζονσπόρ. Αλλά η τουρκική ομάδα, παρά την προσπάθεια της, δεν έπεισε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ήθελε να μεταφερθεί στη γειτονική χώρα.

Αναφορικά με τα άλλα κλαμπ που είχαν βάλει στο μάτι τον διεθνή επιθετικό, δεν είναι από τυχαία πρωταθλήματα. Από την Αγγλία, ζωηρό ενδιαφέρον είχε δείξει η Μπρέντφορντ, από την Πρέμιερ Λιγκ. Επιπροσθέτως, η «Gazzetta Dello Sport» είχε επισημάνει ότι τον παίκτη «φλέρταρε» και η Μπολόνια από την Ιταλία, η οποία είναι σε ανοδική πορεία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάστηκε και από την Γαλλία και συγκεκριμένα την Μπρέστ. Τελικά όμως, το «πρότζεκτ» των κατόχων του Κόνφερενς Λιγκ, ήταν αυτό που «έψησε» τον ποδοσφαιριστή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα... Ιταλία για τον Ολυμπιακό!

Και τώρα... Ιταλία για τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος να αναχωρήσει για τη γειτονική χώρα ο Θρύλος, εκεί όπου θα δώσει δύο φιλικά πολύ χρήσιμα για την εξαγωγή νέων συμπερασμάτων, τα οποία θα βοηθήσουν στο να ολοκληρωθεί το χτίσιμο της ομάδας του «αύριο».