Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιάρεμτσουκ: «Ξέρω ότι είμαι καλός ποδοσφαριστής, δεν έχασα ποτέ την πίστη μου»

Γιάρεμτσουκ: «Ξέρω ότι είμαι καλός ποδοσφαριστής, δεν έχασα ποτέ την πίστη μου»
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 23:02

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έρχεται να ενισχύσει την «γραμμή κρούσης» του Ολυμπιακού και φαίνεται ότι θα τα πάει πολύ καλά. Άλλωστε, είναι ένας επιθετικός που διακατέχεται από αυτοπεποίθηση, αν αναλογιστούμε και τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ειδικότερα, είχε αναφέρει ότι: «Για το αν πίστεψα στον εαυτό μου; Δεν την έχασα την πίστη μου ποτέ. Ξέρω ότι είμαι καλός ποδοσφαιριστής. Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και όλα θα πάνε όπως τα σχεδίαζες. Γι' αυτό η ποδοσφαιρική ζωή είναι ενδιαφέρουσα: συμβαίνουν δυσκολίες και αρχίζεις να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου από την άλλη πλευρά. Είμαι γεμάτος ενέργεια τώρα, είμαι μόλις 28, νιώθω ότι το σώμα μου ανταποκρίνεται καλά. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η καριέρα μου».

Μάλιστα, όταν έκανε εκείνες τις δηλώσεις, είχε μιλήσει και για το πως βίωσε τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αναλυτικότερα, τόνισε ότι: «Οι πρώτοι έξι μήνες μου στην Μπενφίκα ήταν αρκετά επιτυχημένοι, είχα καλή απόδοση, αλλά τραυματίστηκα. Τότε άρχισε ένας πόλεμος πλήρους κλίμακας. Αυτή, φυσικά, είχε μεγάλη επιρροή πάνω μου, έχασα πολλά κιλά, χάθηκε η συγκέντρωση μου. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό τώρα: Νομίζω ότι δεν περνάει αυτό κάθε ποδοσφαιριστής στην καριέρα του. Ναι, ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Αλλά δεν θέλω αυτό να είναι δικαιολογία από πλευράς ποδοσφαίρου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτή την πίεση»

Διαβάστε επίσης

Και τώρα... Ιταλία για τον Ολυμπιακό!

Και τώρα... Ιταλία για τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος να αναχωρήσει για τη γειτονική χώρα ο Θρύλος, εκεί όπου θα δώσει δύο φιλικά πολύ χρήσιμα για την εξαγωγή νέων συμπερασμάτων, τα οποία θα βοηθήσουν στο να ολοκληρωθεί το χτίσιμο της ομάδας του «αύριο».