Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεντιλίμπαρ φτιάχνει ένα σύνολο... μαγικό για τον Ολυμπιακό του «αύριο»!

Ο Μεντιλίμπαρ φτιάχνει ένα σύνολο... μαγικό για τον Ολυμπιακό του «αύριο»!
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 21:17

Στην επόμενη μέρα μπαίνει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός, που βρίσκει όλο και περισσότερο τα πατήματά του, στη νέα εποχή, μετά και την κατάκτηση του Conference League. Αυτή, άλλωστε, αποτελεί οδηγό προς την επιτυχία και ένα καλό «πάτημα», προκειμένου ο Θρύλος να καθιερωθεί στην «ελίτ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό θα βοηθήσει και το εξαιρετικό υλικό που διαθέτουν οι Πειραιώτες και έχει ενισχυθεί σημαντικά, το φετινό καλοκαίρι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ξέροντας τα δυνατά σημεία και τις παθογένειες του συνόλου του, έκανε τις καταλληλότερες κινήσεις, με σκοπό να φτιάξει ένα «ερυθρόλευκο» δημιούργημα, 100% δικό του, που θα είναι καλύτερο ακόμα και από αυτό που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο στον Πειραιά.

Οι κινήσεις προσεγμένες, σε σημείο ο Ολυμπιακός να διαθέτει, πλέον, δύο ενδεκάδες, εφόσον ολοκληρωθούν και οι υποθέσεις που εκκρεμούν. Θέλοντας να «χτίσει» πάνω σε ένα ρόστερ 22 με 23 παικτών, συν τους πιτσιρικάδες που θα δώσουν τη δική του μάχη, ο «Μέντι» έχει στα χέρια του ένα υλικό, το οποίο μπορεί να χειριστεί με απόλυτη άνεση, έχοντας το κεφάλι του... ήσυχο, αναφορικά με την πληρότητά του.

Τζολάκης, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Έσε, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Ζέλσον, Ελ Κααμπί, Βέλντε στη μία, Πασχαλάκης, Κοστίνια, Ντόη, Άμπι, Αποστολόπουλος, Γκαρθία, Μασούρας, Μπιέλ, Γιάρεμτσουκ, συν τους Ποντένσε και Όρτα, των οποίων οι υποθέσεις βρίσκονται σε αναμονή στην άλλη. Αν, δε, οι δύο τελευταίες υποθέσεις κλείσουν θετικά, θα μιλάμε για ένα από τα πιο «τρομακτικά» ρόστερ στην ιστορία του Θρύλου!

Παίχτες με πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, μαζί με παίκτες όπως ο Κωστούλας, ο Μουζακίτης, ο Παπακανέλλος και ο Μπότης. Μία ομάδα με πολλά πρόσωπα, αλλά μία ταυτότητα, σε συνδυασμό με τον καλύτερο καθοδηγητή.

Ο Μεντιλίμπαρ φτιάχνει ένα σύνολο το οποίο θα παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και θα εντυπωσιάζει τον κόσμο, με την εικόνα του έμψυχου υλικού να μας προϊδεάζει για σπουδαία πράγματα, από την ερχόμενη σεζόν!

Διαβάστε επίσης