Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός και η κερδισμένη «μάχη» με τον Βέλντε

Ο Ολυμπιακός και η κερδισμένη «μάχη» με τον Βέλντε
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 20:31

Για τον απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, ο Ολυμπιακός έδωσε πραγματική «μάχη», προκειμένου να τον αποκτήσει, αφού το ενδιαφέρον υπήρχε καιρό. Εν τέλει τα κατάφερε, έχοντας σύμμαχο, παράλληλα, και την «θερμή» επιθυμία του ίδιου του παίκτη να μετακομίσει στο Λιμάνι.

Από την πρώτη στιγμή, ο Νορβηγός εξτρέμ ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και είχε πει το «ναι» στον Θρύλο, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν κράτησαν έναν ολόκληρο μήνα. Σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του Βέλντε έπαιξε και το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει το Conference League, κάτι που τον έπεισε όχι μόνο να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και να κάνει τόσο καιρό υπομονή, μέχρι να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τόνισε στον μάνατζέρ του να μην διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα, δίνοντας προτεραιότητα μόνο στον Ολυμπιακό. Αυτό αν το αναλογιστεί κανείς θα καταλάβει ότι έρχονται πολύ ωραία πράγματα από τον Νορβηγό, που υπάρχει πιθανότητα να κάνει ντεμπούτο ακόμα και στα φιλικά της Ιταλίας, με Τερνάνα και Ρόμα.

Διαβάστε επίσης